Zwitsal Shampoo 700ml

14,00 лв.
Product options
Please choose:
The product is added to shopping cart

Deze verzorgende Zwitsal Baby Shampoo zorgt voor schone babyharen. De shampoo heeft een anti-prikformule die de oogjes niet irriteert, waardoor je kleintje geen last krijgt van zijn of haar oogjes tijdens het wassen.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van je baby. En dat wil je graag zo houden. We begrijpen dat je daarom altijd op zoek bent naar de beste verzorging voor je kleintje. De haartjes van je kleintje worden met deze shampoo niet alleen perfect schoon, maar krijgen ook een mooie glans. De Zwitsal babyshampoo is zacht voor de gevoelige babyhuid.

Met huideigen ingrediënten
De verzorgende shampoo met anti-prik formule, is mild voor de hoofdhuid en verzorgt het haar van je kleintje met huideigen ingrediënten. Huideigen ingrediënten zijn bestanddelen die ook van nature voorkomen in de huid en daar belangrijk zijn voor het ondersteunen van de beschermende werking van de huid. Ze zijn belangrijk voor een goede barrière-werking van de huid. Een gezonde huidbarrière zorgt dat vocht behouden wordt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft het huidje knuffelzacht en weerbaar. De Zwitsal Baby Shampoo is een milde en zachte verzorging, met de heerlijk vertrouwde geur van Zwitsal.

De Zwitsal Baby Shampoo bevat 0% kleurstoffen en SLES (sulfaatreinigers) en is dermatologisch getest. De shampoo is geschikt voor de gevoelige babyhuid, vanaf de geboorte.

Hoe gebruik je de Zwitsal Baby Shampoo?
Knijp een beetje shampoo in je handpalm en masseer zachtjes over de hoofhuid en haartjes van je kleintje. Spoel de shampoo daarna af. De shampoo bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een anti-prik formule die de oogjes niet irriteert, waardoor je kleintje geen last krijgt van zijn of haar oogjes tijdens het wassen. De haartjes van je kleintje worden met deze shampoo niet alleen perfect schoon, maar krijgen ook een mooie glans.

De voordelen van Zwitsal Baby Shampoo:
• Met anti-prikformule
• De shampoo bevat 0% SLES en geen kleurstoffen
• Zachte en milde verzorging
• Verzorgende babyshampoo met huideigen ingrediënten en huidvriendelijke pH
• Dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige babyhuid
• Shampoo voor schone babyharen, met de vertrouwde geur van Zwitsal
• De fles van deze shampoo is gemaakt van 100% gerecycled plastic*