Zwitsal Anti Klit Shampoo/Anti Tangling Shampoo 400ml

10,00 лв.
Product options
Please choose:
The product is added to shopping cart

Als je kleintje al wat langer haar of een mooie bos krulletjes heeft, kan het kammen van de haren wel eens lastig zijn. Zwitsal Baby Anti-Klit Shampoo hydrateert het haar en zorgt voor makkelijk doorkambare en schone babyhaartjes.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van je baby. En dat wil je graag zo houden. We begrijpen dat je daarom altijd op zoek bent naar de beste verzorging voor je kleintje.

Als je kleintje al wat langer haar of een mooie bos krulletjes heeft, kan het kammen van de haartjes wel eens lastig zijn. Deze verzorgende anti-klit shampoo met kokosolie hydrateert het haar en zorgt voor makkelijk doorkambare en schone babyhaartjes. Daarnaast heeft de shampoo een anti-prik formule die de oogjes niet irriteert, waardoor je kleintje geen last krijgt van zijn of haar oogjes tijdens het wassen. De haartjes van je kleintje worden met deze shampoo niet alleen perfect schoon, maar krijgen ook een mooie glans.

Met huideigen ingrediënten
De Zwitsal Anti-Klit Shampoo is zacht voor de gevoelige babyhuid. De verzorgende shampoo heeft een huidvriendelijke pH en bevat huideigen ingrediënten. Huideigen ingrediënten zijn bestanddelen die ook van nature voorkomen in de huid en daar belangrijk zijn voor het ondersteunen van de beschermende werking van de huid. Ze zijn belangrijk voor een goede barrièrewerking van de huid. Een gezonde huidbarrière zorgt dat vocht behouden wordt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft het huidje knuffelzacht en weerbaar.

De Zwitsal Baby Anti-Klit Shampoo bevat 0% SLES, geen kleurstoffen en is dermatologisch getest. De Zwitsal Baby Anti-Klit Shampoo is geschikt voor de gevoelige babyhuid, vanaf de geboorte. De Zwitsal Baby Anti-Klit Shampoo is een milde en zachtte verzorging, met de heerlijke vertrouwde geur van Zwitsal. Scan de QR-code op de verpakking voor meer informatie over het Zwitsal product.

De voordelen van Zwitsal Baby Anti-Klit Shampoo:
• Met anti-prik formule
• Hydrateert de haren
• Bevat 0% SLES en geen kleurstoffen
• Voor makkelijk doorkambare en schone haartjes
• Mild en zacht
• Verzorgende shampoo met huideigen ingrediënten en huidvriendelijke pH
• Dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige babyhuid