Zwitsal Goedemorgen Haarlotion/Hairlotion 200ml

8,00 лв.
Product options
Please choose:
The product is added to shopping cart

Zwitsal Baby Goedemorgen Haarlotion is een milde en zachte lotion met vitamine E die de haartjes van de juiste dagelijkse verzorging voorziet. Voor frisse haartjes in een handomdraai.

Begin de ochtend met je kleintje fris en vertrouwd met Zwitsal Baby Goedemorgen Haarlotion. De milde en zachte lotion verzorgt de haartjes van je baby met vitamine E en is ook te gebruiken om eigenwijze haartjes in bedwang te houden in een netjes gekamd model of stoer overeind. Je houdt de haartjes van je kleintje niet alleen op hun juiste plek, maar de haarlotion maakt de haren nog zachter en zorgt voor een heerlijke geur.

De perfecte start van de dag
De haarlotion is speciaal voor baby’tjes ontworpen en biedt daarmee de perfecte start van de dag. Mild voor de babyhaartjes, gemakkelijk aan te brengen en verzorgend voor ieder haar- en huidtype. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion bevat daarnaast een formule die het gebruik van het product vanaf de geboorte mogelijk maakt en is pH-neutraal.

Hoe gebruik je de Zwitsal Baby Goedemorgen Haarlotion?
De lotion is geschikt voor dagelijks gebruik en daarmee ideaal voor de ochtendspits. De haarlotion kan zowel op droog als nat haar makkelijk gebruikt worden. Zwitsal Baby Goedemorgen Haarlotion zorgt ervoor dat de haartjes wat vochtig worden. Dit heeft als resultaat dat het haar makkelijk gekamd kan worden, zodat je kleintje het kammen niet als vervelend zal ervaren. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion is de onmisbare toevoeging aan het ochtendritueel van je baby.

De voordelen van Zwitsal Baby Goedemorgen Haarlotion:
• Verfrist en houdt eigenwijze haartjes in bedwang
• Hoeft niet uitgespoeld te worden
• pH neutraal
• Dermatologisch getest
• Met vitamine E
• Met de heerlijke, vertrouwde geur van Zwitsal
• De fles van deze lotion voor baby's is gemaakt van 100% gerecycled plastic*